Halloj!

Nu var de ju alldeles för länge sen som jag skrev sist! Livet rullar på och nu, till skillnad från sist jag skrev om jobbet, så trivs ja otroligt bra och jag har kommit underfund med att det verkligen är som lågstadielärare jag vill jobba. det känns bara så rätt och är så extremt kul! Sen är det ju bara det där med dansen. Danslärare eller inte? Men det löser sig, sa han som sket i bassängen!! :)

Oh brudar vet ni vart jag har tillbringat denna undreebara helg??? Jo jag har vart på Knektgatan i Berga i LINKÖPING!! Det var en ganska skumt känsla i kroppen måste jag säga, när jag klev av tåget för att ta bussen till Berga och känslan blev nästan bara ännu konstigare när bussen susade förbi Folkuniversitetet, Nortstat, Trädgårdstorget och slutligen stannade vid berga Söderleden. Det var nästan så jag blev lite sentimental o nästan, bara nästan fälde en tår där på bussen (har inte rikitgt blivit som Diana än, fast jag är på god väg för jag har storbölat till Extreme Homemakover x antal ggr den här hösten).

Som ni kanske förstår så var jag där för att hälsa på Kristina i en exakt likadan lägenhet som våran fast på gården bredvid och med mycket fräschare tapeter och kök...haha! De har liksom träluckor i sitt kök, typ jätte hemtrevligt och snyggt!!! De har verkligen varit en jätteskön helg med mycket prat, prat, prat och lite (snarare mycket) glass och te.

Men vet ni vad vi missade undre vårat år i Linköping? Jo, utförsäljning av munkar varje dag vid stängningstid! Ni vet den där lilla muinknutiken som ligger inne på Gränden, där man får sin köpta munk i en liten rosa låda?? Är ni med? Där iallafall, om man går dit 5 min innan de stänger så får man köpa en hel låda, en STOR låda, med munkar av alla dess sorter för bara 40 kr!! Så sjukt gott, så Kristina och jag var tvungna att köpa två lådor!! Fett värt...hahah!!

Hoppas det är bra med alla er! Vi måste bli bättre på att uppdatera den här bloggen nu. Det behöver ju inte vara värsta grejen, bara något litet vardagligt inlägg så man vet vad som händer med er alla!

Förresten så har jag och Lina äntligen kommit i ordning i våran lägenhet så har nån vägaran förbi Örebro så är det bara att höra av sig!!!

Pöss och kram på er, älsklingar!!

RSS 2.0