En riktigt bra dag!

Hey babes!

Idag har jag haft en riktigt bra dag!
Det började imorse med att jag skrev teoriprovet för körkortet...och klarade det! Jag är så sjukt glad så ni anar inte! En stor rätt tung del av själva körkortstagandet är nu över och det känns riktigt, riktigt bra!
Diana vet hur nervösa vi var inför några auditions i Stockholm, så nervös var jag imorse, plus lite till! Jag kan säga att det blev många djupa in- och utandningar på cykeln på vägen till vägverket, haha:)
Jag börjar nu inse att även jag kanske kommer att ha körkort en vacker dag:)
Sen fortsätter det när jag väldigt lycklig går ut från vägverket och ringer min mamma. Hon berättar då att min bror Samuel har kommit in på officiersutbildningen som han verkligen har velat komma in på. Och det innebär att jag i höst förmodligen kommer att ha en i princip gratis lägenhet!
Visst det funkar att bo hemma och det är gött med gratis mat men det skulle vara väldigt skönt att bo närmre stan och närmre jobbet.
Efter den morgonen kunde ingen på dagen få mig på dåligt humör, inte ens de jobbiga ryska turisterna på jobbet! Haha:)
Efter jobbet åkte jag till bilskolan och berättade för min lärare, hon blev jätteglad och skitpeppad så nu är det bara att kämpa vidare med körningen, men det känns ju riktigt bra att att kunna koncentrera sig på en sak i fortsättningen:)

Hoppas att allt är bra med er! Jag saknar er sjukt mkt!

Love / A

God Morgon!

Hur är det med alla?? Jobbar och sliter ni?
Själv så gör jag inte så mycket om dagarna, degar och umgås med vännerna!
Jag saknar verkligen struktur och rutiner, jag vill verkligen ha ett jobb eller gå i skolan. Att vara ledig jämt är skönt i en vecka eller två, men sen räcker det! Man blir ju så rastlös!

Nu väntar jag på att min vän Julie ska komma och hämta upp mig, vi ska åka till Karlstad för att shoppa lite =)
Imorn åker jag och Sara med Julie till Norge och kollar läget. Vi ska lämna in Cv lite här och där och eventullet kolla boende. Det blir nog alltså Norge till hösten för mig. Vill få ihop pengar för att sen kunna resa!

Nu måste jag kila, men ta hand om er mina små hjärtan! Jag tänker på er. <3

PUSS & KLEM,
er Dajään

Utkast: Hey Babes! ...

Hey Babes!

Ville bara säga att det förmodligen styrs en brakfest hos mig den 23 Augusti!
Jag, sara och kim tänkte fira våra födelsedagar litegrann:)
Och ni är självklart bjudna, Boka in det nu!=)

Puss&Kläm
/A

Min lilla vän

Nu har min lilla vän somnat in.
Blev mer tagen än va ja trodde ja skulle bli!!!

Bilder från Myntos =)

Här är stranden Myrtos.. Helt sjukt vackert!

I´m back

Hello!

Nu är jag tillbaka i 20 gradiga Sweden.. Känns väl sådär måste jag säga.

Har haft en underbar resa med tjockafamiljen i Grekland (kefalonia heter ön vi var på) . Som ni kanske har läst så har det varit värmebölja nere i stora delar av europa.. Vi hamnade självklart i den varmaste av de varma delar i grekland =) . 40 grader i skuggan!! Så solbrillor, kepa på huvudet, solfacktor 20 och parasoll har varit ett måste ALLA dagar..

Som jag nämde ibörjan så har det varit en riktigt höjdarresa, jätte lyckad på många sätt.. Men självklart måste det ske någon slags motvind.. Min kamera blev stulen (det förklara det tomma fotoarkivet från resan) . Som tur var, var det 5 andra som tog kort =) . Tråkigt att bli av med kameran bara.. Aja, sånt som händer.. Mamma var så glad över att vi lyckades hålla samms och att ingen som blev sjuk så hon såg knappt denna lilla händelse som något problem alls.

Imorgon åker jag vidare till arvikafestivalen.. Som ni kanske har hört kommer kajsa ner och gör mig sällskap med karlstadborna =) . Det kan inte bli annat än kanoners!.. Har laddat hela dagen framför spegeln med bland annat Håkan Hellström =) .
 
Grattis till jobbet Hanna.. Perfekt ju! Och kul att du, Maria, har tagit tag i körkortet, det blir aldrig föresent, men kan förstå att du känner dig lite gammal =) . Tråkigt, Diana, om balettakademin.. Det är ett oändligt mysterium dessa sökningar.. Ge inte upp, du är bäst i mina ögon =) . Vi hörs snart igen.. (om jag lyckas hålla lösenordet i liv, vill säga..)

Tack för mig så länge!



Halloj!

Hej allihopa! Hoppas livet leker och solen skiner, de gör den här iallafall!

Har nyss spenderat en vecka på Koster me Lina, min syrra + en kompis till henne. Vädret var lite si och så. Vi lyckades få en dags sol men annars var de mulet!!! Å ändå lyckades ja bränna mina baklår och rygg. Ja kunde knappt sitta ner den kvällen, så en dags sol kanske räckte för mig!!!

Å så var ju Diana i örebro över helgen, å nu håller vi tummarna för att hon blivit så sugen på Örebro så hon flyttar hit i höst!!! Eller hur Diana??? :)

Nu vidare till nåt viktigare! Ja snackade me Erika igår om att vi skulle försöka å dra ihop nåt där vi kan ses i sommar eftersom de inte funkar att vara i min stuga  v 34. Så vi sa att om alla skickar sina scheman för sommaren till Erikas mail så ska hon försöka samanställa dem å se om de överhuvudtaget finns nån helg eller vecka som alla kan samtidigt. För hennes stuga finns alltid tillgänglig sa hon, bara vi säger till i tid att vi vill vara där!

Nemen de va väl allt för mig då!!! Har förresten jobbat (eller gått med) min första dag på sommarjobbet inom äldreomsorgen å de känns bra, fast de är mycket att lära sig, men de ska nog gå bra!!!

Kram på er / L

RSS 2.0