En fin bild från Tunisien:)

En bild från Tunisien:)

Jag och de 15-åriga moppekillarna.

Jag säger då de. Nu har jag iallafall tagit ett steg närmre mitt körkortstagande: Jag har börjat på en teorikurs!
Jag är faktiskt rätt stolt över mig själv att jag nu har tagit tag i de. Jag har verkligen inte varit motiverad innan men nu börjar jag bli det så det känns bra:)
Denna teorikurs är till för dem som ska ta vanligt bilkörkort men även för folk som ska ta EU-moppe kort. (Därav rubriken).
Jag känner mig väldigt gammal måste jag säga när jag sitter där med de som är 14-15 år och ska få börja köra moppe.
De är verkligen i den åldern när man ska vara så cool som möjligt och de 15 åriga killarna tycker verkligen att de är huuur tråkigt som helst. Medans jag sitter där som en annan nörd med penna och block i högsta hugg, haha:)
Som tur är så är jag ju inte själv om att vara där och läsa för körkort och så är inte moppekillarna med den sista dagen.

Vi får väl se hur de kommer gå med allt, men jag tänker ändå att det är ganska många knäppisar som har fått körkort och då borde väl även jag kunna klara de?

Jaja, nog om de. Idag har jag jobbat från 07.00 till 16.00, och sen direkt till kursen som höll på fram till 19.30, jag är helt slut!
Det där med att gå upp extremt tidigt på morgonen är verkligen inte min grej måste jag säga, jag fungerar inte normalt förns frammåt kl nio.

Men nu är de bara två dagars jobb kvar innan jag får lite ledighet, det känns väldigt bra måste jag säga:)

Nu hoppas jag på att Diana ska komma och hälsa på mig, det vore så väldans roligt:)

Nu ska jag ta och sova!

Puss på skinkan!

Heey babes!

Jag känner att de nu är min tur att skriva ett inlägg, har verkligen varit dålig på att uppdatera mig överhuvudtaget. Men men, så kan de vara=)

Sitter just nu i tv rummet hemma och myser med mig själv, haha:) Är sjukligt trött efter en extremt jobbig dag på jobbet, den värsta hittills tror jag, men som min kära mor sa: "Då kan de ju iallfall inte bli värre"
Nog om tåkiga saker.
GRATTIS hanna till jobbet, de kommer säkert att bli kanon tror jag:) Men som sagt, verkligen tråkigt att vi inte kan ses vecka 34. Vi måste bestämma nån annan gång vi kan ses....!

Jag bestämde mig tillslut att inte söka balettakademien...de känns som ett bra beslut. Jag är inte tillräckligt motiverad till  att gå i skolan och då känns de onödigt att lägga en massa pengar på att söka. De märker ju direkt om man vill de till 100% eller inte.
Men jag önskar Diana lycka till!! och om det inte går vägen så är du varmt välkommen att stanna till i örebro på vägen hem:)

Nu är jag förhoppningsvis ledig några dagar...de ska bli otroligt skönt...jag ska stänga av min telefon och sova tills jag vaknar....(även om de skulle råka bli vid två), huur sköönt som helst:)

Eyvert! När bär de av mot Grekland? De var snart va? Hur är de med dig annars...har ju inte hörts ågonting med dig...det måste vi ändra på!

Nej nu tror jag att jag ska krypa ner i min säng...jag har nytt täcke och nya kuddar så de är otroligt skönt att lägga sig i den:)

Smisk på skinan!
/A

Nervööös!

Grattis till Jobbet L! Men va synd att det krockade med vår träff v.34. Vi får helt enkelt försöka någon annanstans, en annan vecka.

Har ni haft en bra midsommar?
Det har jag haft iaf! Jag var hos en kompis (Hult) midsommarstuga utanför Kil. Vi var över 40 pers tror jag och vi dansade runt midsommarstången, grillade, hoppade säck, badade bastu, badade det årliga midsommardoppet vid tolv slaget etc. Det var riktigt roligt! :)

Idag åker jag till Stockholm! Är så j**la nervös så ni vet inte!! Jag har ju gjort ett solo också, och igår (!) så fick vi information om den egna kompositionen. Mitt solo är ca: 55 sek, det ska vara 2 min! Så det känns verkligen JÄTTEBRA att jag har halva solot kvar att göra. Men jag kanske kommer hem igen om två dar, så då spelar det ju ändå ingen roll.
(Jag tog  "Dntel  -  Rock my" boat som sololåt.)

Ha det bra så länge, jag hör av mig längst vägen mina vänner!

SMACK!
/K

Min fina midsommarkrans haha. Det fanns ju typ inga blommor, så det ser ut som jag har en buske på huvudet ^^
Min fina midsommarkrans som jag gjorde på ca 2 min haha. Ser ut som att
jag har en buske på huvudet ^^. Men ingen midsommar utan krans!

Hello!

Nu är de så här brudar (använder den här sidan som lite informationssida) att jag har både bra och dåliga nyheter, de bra nyheterna gör liksom att de blir dåliga nyheter oxå. Så ja börjar me de bra o de är att jag har fått jobb för ett helt år framöver på en skola. Ja ska jobba som assistent åt en liten flicka i 3:an, ha elevens val i dans me 3:an - 8:an och ha idrott med 2:an. Så ja är extremt glad att ja fått jobb, men de innebär liksom att ja börjar jobba redan v. 33 så ja kan alltså inte dra till koster v. 34! Tyvär! Så om vi vill ses nåt ihop i sommar så får vi planera nåt annat!! Typ hur ser de ut me din stuga Erika? Eller nån annan som har ett förslag?

Nu får ni ha en trevlig midsommar, de ska ja försöka iallafall!!!! Kram /L

60-talet!

Hello Brudar!
Ja ska på 60-tals fest på lördag och har inget att ha på mig!!!!
Är det nån av er som har några 60-tals kläder??? Eller kanske nån annan ja känner som läser de här och har något 60-tals inspirerat, i så fall kan ni höra av er till mig!

/L

B här!

Brudar, ni ska bara veta... Uh!
 
Jag hade skrivit VÄRSTA inlägget precis nu.. Men vad tror ni händer MIG? Jo, självklart försvinner  ALLT! Och ni vet mitt tålamod.. Det är just därför det tar imot att sätta sig här och skriva..

Jaja, det är bara att bita ihopp och börja om.. SAKNAR ER BRUDAR och då har det idag bara gått elva dagar :S, hur ska detta gå...Förlåt för mitt dåliga engageman till denna vackra familjeblogg. (denna mening var först under mitt förra inlägg, som försvann, om det kanske kan vara intressant att veta)

Jag har haft fullt upp här i soliga värmland hela veckan, med sol, bad, glass, vänner och lite, lite festande :D

Jag läste precis ditt underhållande inlägg om din resa hem från arlanda med alla dina godsaker, Hanna. Haha, underbart! Kan riktigt se dej framför mig med munnen full med godis :D .

Ni verkar ha haft en härlig resa =) . Är nyfiken på allt som hänt och på alla bilder.

Kan tyvärr inte komma upp till Hannas stuga vecka 26 om det var det som var planerat.. Är i Grekland då.
Vi får snacka mer om det!

Något STORT har hänt er kära B. Jag har skaffat facebook (säger man så?)
Se you there ;D

Lovar på mer info nästa gång.. Lev gött!

Löööv youu girls!

/B

Grattis Sverige!!!

Grattis Sverige!!!

Haha pappa i luren, efter första målet;
- Jaha, Grattis Sverige. Det är kört för oss.

Han var så knäckt över hur dåligt grekerna spelade. Men men gött för Sverige! ^^

Idag har jag varit hos Dr. Rylander och gjort det där j***a hälsointyget. 500 spänn för 5 sketna frågor!!
But a man got to do, what a man got to do!


Good work


/Dajän

Tunisien flickorna


Kajza, Maria, Erika, Diana.

Hemma

Då har man kommit hem efter en underbar resa till vackra Tunisien. Det var såå skönt! Vi har hunnit med så himla mycket på bara en vecka. Vi har solat, badat, gått på galen marknad, ridit på kameler, åkt (och badat från) piratbåt, ätit en massa gott och SHOPPAT som galningar! (Det var huuur billigt som helst!) Glassigt!

Det hände sjukt mycket roligt under resans gång och det skulle ta alldeleds för lång tid att berätta om alla roliga kommentarer vi fått (tro mig, det finns en hel del!). Jag måste dock berätta att jag blev kallad för "Russia Natasha" ett x-antal gånger, vilket känns mindre smickrande.

Tillbaka till verkligheten. Usch. Men nu vet ni att vi lever och att allt har varit bra! (Ingen som blev köpt med kamler. Eller jo, Kajza nästan. Men 10 stycken var alldeleds för lite tyckte vi.)

Mer bilder kommer..! =)

PUSS & KLEM


Saknar er redan brudar! <3


Krampen

Då var traditionen bruten då! Risbergska har vunnit 5 år (tror jag iallafall) i rad men i år höll de inte.
Det avgjordes i dragkrampen som Karro (första FULA ordet i bloggen) vann, tyvärr!!
Men vi kommer igen nästa år, de fick ju bara vinna i år för att det är synd om dem för att de va så länge sen de vann!! :)

För er som inte vet vad Krampen är, så är det en årlig fight mellan två gymnasieskolor i örebro, Risbergska skolan och Karolinska läroverket!!!
Om ni inte förstått de innnan så gick ja på Risbergska. De är lika blodigt allvar varje år och de som vinner badar i "likkistan", en fontän i centrala Örebro.
Har man aldrig upplevt hatkänslor innan får man nästan göra det den dan, har nog aldrig varit så taggad förut i hela mitt liv!!!

Så här glad var ja i "likkistan" förra året när vi vunnit!

image5



/ L

Förlåt!

Förlåt Baken om jag har ändrat i bloggen, men jag var tvungen å testa. Har ju aldrig bloggat förut så jag kunde inte hålla mig från att exprimentera lite.

Om ni nu undrar vem Baken är så är det de andra tre i min "familj". Vi heter ju Balk och jag är ju L:et, så när ja skriver till de andra så är det ju bara Bak kvar å de blir det Baken. Då har vi rätat ut de frågetecknet!

Idag är de strålande sol här och ja sitter inne på mitt rum å håller på och packar upp allt efter flytten. Känns lite sorgligt.... vill tillbaka till mitt rum i linkan! Får liksom inte ihop allt här hemma på rummet, har massa sneväggar överallt, så allt går liksom inte å ställa vart som helst. Fast jag tror ja har fått ihop de relativt bra nu, har hållt på å pusslat me möblerna hela morgonen.

Ne nu ska jag iväg å fixa lite studentpresenter!!

Over&Out / L

Lämnad själv!

Då var man själv då, eller inte egentligen ja har ju hela min "vanliga" familj här men Balk är splittrad! Splittringen ägde rum i fredags och vi kunde konstatera att det inte bara är Diana som är blödig, vi andra sprutade ganska rejält vi med, även fast Diana tar hem första priset. Vi avslutade året som vi började det, med Rix FM festivalen. Tänk att det är slut nu, det här året har verkligen gått för fort!

Men egentligen var det ju inte total splittring i fredags. Diana, Maria, Erika, Kajza och jag hade road trip hem till Örebro eftersom de fyra ska åka till Tunisien en vecka ihop. Så i natt kl 12:00 bar det av till Arlanda. Erika hade fått för sig att det var terminal 2 de skulle åka ifrån så efter att ha åkt tre rundor på terminal 2, var av en bar av in till taxi- och limousinetvätten (fråga inte varför), så hittade vi äntligen parkeringen, ställde oss där, gick in och konstaterar att det var ju treminal 5 de skulle åka ifrån. Ut till bilen igen, checkar ut från parkeringen och inser att det har kostat 60 feta spänn att stå där typ 10 min. Jaja inget att göra åt saken! Vi hittade fram till terminal 5 där jag sa hejdå till Tunisienfararna och begav mig mot Örebro på min egna lilla road trip, uppbunkrad med ett paket salta pinnar, knäckemackor, mjuka mackor, gurka, en påse lakrits, en påse colanappar, en påse ferraribilar, en påse matadorblandning, äppeljuice, vatten och kaffe. Det här tyder inte på att jag är tjock utan på att jag verkligen ville vara säker på att ja skulle hålla mig vaken!!!! Å de kan ja ju säga nu av egen erfarenhet att äter man så mycket på två timmar så gör man allt annat än att somna!!!!

Först måste det sägas att jag är sämst på geografi det var därför nästa lilla missöde inträffade. Ja körde ut på den enda utfart som finns från Arlanda och ser att den går mot Stockholm. Jag, som tror att ja är smart tänker att jag ska ju inte till Stockholm för där behöver man inte åka igenom för att komma hem, så ja tar första avfarten som råkar gå mot Uppsala, ringer mamma och får reda på att ja precis har kört in på en omväg! Kul, kl. 02:30 på natten, men de är inget att göra åt för de går inte att vända! Men det var ju JÄTTE trevligt att få se Uppsala, eller inte! Väl hemma kl. 05:00 var sockerkicken och kaffekicken så extrem så jag hade svårt att somna, men lyckades faktiskt till slut i alla fall stänga ögonen!!

Har fått stränga order om att hålla bloggen vid liv när de andra är borta, så ja ska försöka göra mitt bästa! Får säkert lite hjälp av Evelina som också är kvar i vackra Sverige. Förstår inte vad man ska till Tunisien och göra nu när de är så fint här (Avundsjuk? nej ABSOLUT inte). Nej man ja hoppas att de får en jättetrevlig resa å att de njuter lite åt oss som är kvar här hemma.


image4

Bjuder på en liten bild på Diana från bilen till Arlanda!! Så söt!

/ L

RSS 2.0