Lite funderingar...

Sitter och lyssnar på Robin Ömans låt I´m not breaking, sjuka minnen från Linköping. Har inte hört den sen dess, visste inte ens att jag hade den, men så hittade jag den på datorn, lite roligt:)
Tänk, för några månader sen bodde vi i Linköping, levde livet där. Nu ser livet helt annorlunda ut, inte sämre, bara annorlunda.
Pratade med Kajza, Diana och Moa på skype häromdagen, så sjukt roligt att höra deras röster igen:)
Tänk att vi kan sitta och prata med varandra fast vi befinner oss i berlin, örebro, shellefteå och oslo och det kostar ingenting, kan det bli bättre?
Dagen i dag har varit helt okej. Förutom att jag har vänt på dygnet helt och inte kommer upp på morgonen, jag är seriöst halft medvetslös! Syrran och jag var och tränade och tog sen en promenad upp till föräldrarna för att hämta hennes cykel, vidare till jobbet. Jobbade bara fyra timmar idag, sjukt skönt! Var inte på så bra humör av någon anledning så var nog bra att jag inte jobbade längre.
Träffade mamma och sen eve och sofie, trevligt trevligt:)
Nu sitter jag och nördar framför sex and the city, (skräll!), borde gå och sova snart men det blir väl som det blir:)
Sov så gott! :)
Puss / A


 


Från mitt nya bo:)

Hey mina kära saknade=)
Mycket har hänt sen jag skrev sist. Jag har hunnit fylla 20 år, flyttat hemifrån för andra gången, blivit ägare av sex and the city boxen mm.
Att fylla 20 år var inte direkt någon stor förändring förutom att jag nu får handla på systemet, haha:) Men det var en trevlig dag och jag fick många fina presenter=)
Jag, Kim och Sara hade födelsedagsfest som bra lyckad, och erika var på besök vilket gjorde de hela mkt roligare=)
Även Kajza har föresten varit på besök i Öret, det var riktigt roligt att träffa dem=)
Jag har nu även flyttat till en egen lägenhet, det känns otroligt bra faktiskt:) Första natten var lite vemodig, då jag bara hade en massa sopsäckar och kartonger överallt. Men nu börjar jag komma i ordning och det känns jättebra....så otroligt skönt att bo i stan och nära jobbet.
Just nu ägnar jag mina kvällar till att dricka te och kolla på sex and the city, jag fick hela boxen av johanna när jag fyllde och nu är jag helt fast, haha:)
Idag gjorde jag potatis i ugn...haha=) Jag tänkte på er direkt, saknar er massor!! Vi måste styra ihop någonting i höst så att vi alla kan ses!
Hur har ni det?? Vi måste bli bättre på att uppdatera bloggen, jag är så nyfiken på hur det går för er...
Nu ska jag återgå till mitt te och sex and the city=)

Saknar er!!
 Puss Puss / A

The world spins madly on

Hej på er! Hoppas allt är bra med er, med mig är det lite si och sådär. Jobbet funkar väl just nu, tycker jättemycket om mina små 3:or. De är verkligen härliga och man får så mycket tillbaka från dem.

Med dansen är det kämpigare tycker jag, det är så mycket att planera och det tar aldrig slut, när man precis har haft en klass är man lättad och tänker "Åh vad skönt att det är över" men den tanken slås sönder ganska snabbt när man inser att det bara är en vecka kvar till nästa gång, plus att det är tre grupper i veckan. Det känns som ett stort hjul som satts i rullning och som inte kommer sluta rulla förrän till nästa sommar! Oj vad negativt det där lät, det är faktiskt kul också, men som sagt kämpigt!! För plus dansen har jag ju idrotten och resursjobbet, och det är utlagt en timma planeringstid per danslektion, och jag kan säga det, man hinner inte mycket på en timma asså!!!!

Sen har jag idag lyckats få tillbaka min lilla skada bak i höften! Ni kommer väl ihåg i våras när jag fick ont bak i höften och det gick som en stråle ner till foten och var tvungen o va hemma en vecka? Det kom tillbaka idag, när jag var på min första dansklass sens vi slutade Lunnevad. Förresten så var det jätteskönt att dansa igen, fast jag kände mig jätte ringrostig. Men i allafall så har jag fått tillbaka det onda och jag hoppas bara på att jag inte vaknar i morgonbitti och knappt kan ta mig ur sängen, som det var i våras! Ska nog ta och hälsa på en sjukgymnast om det fortsätter så här.

Sen så är det så att min farfar ligger sjuk i cancer nu, vilket känns jättejobbigt! Fick reda på att han ens hade en antydan till cancer för 1 1/2 månad sen och sen har det gått jättefort. Det har spritt sig och det vet inte vad de kan göra för att stoppa det.....

Så just nu känns allt bara väldigt mycket! Jag skulle bara vilja stanna allt ett tag bara och få lite tid att tänka och andas!!

Kanske inte den mest positiva updateringen från mig, men det är ju så det är ibland!!!

Pöss & Kram Hanna

RSS 2.0