TAKE ME BACK!!!

Heej!

Igår kom jag hem från paradiset Rhodos! Solkysst av solen, havet och Han. Har haft det sjukt bra! Finns inga ord för hur bra det har varit, perfekt på alla vis! jag vill tillbaka nu på direkten!!!

Allt bra med er?? Ni är saknade <3

Kyss&puss

Update!

Hej på er! Ja kände att de kanske var dags me en liten update från mig, va ju evigheter sen ja skrev!!

Ja hann, som tur är, me en helg på Koster me superfint väder innan ja skulle börja jobba. Å som vanligt så är ja så korkad så ja inte använder nå solskyddsfaktor!! Å ni vet ju hur ja såg ut som en kräfta den där söndan vi låg ute å sola i Linköping, då kan ni ju tänka er hur ja såg ut efter 3 dagar på västkusten liggandes på en plastflotte dagarna i ända i saltvatten, de va inte lite kräftvarning de!!!! Helstekt gris snarare!!! :) Skrämde väl nästan slag på tanterna när ja skulle börja jobba min första dag!!

Å jobba de har ja verkligen gjort! De har varit jättemycket nytt att lära sig. (Om ni inte kommer ihåg så har ja ju jobbat på ett äldreboende för dementa damer.) De första dagarna hade ja gråten i halsen dagarna i ända eftersom ja blir så sentimental när ja sitter å pratar me de söta tanterna. Men ju mer ja vant mig för varje dag som har gått så har de blivit mindre gråt å mer skratt, de är verkligen jättesöta och de kör så mycket me ironi hela tiden. De flesta av dem har verkligen glimten i ögat även fast deras humörsvängningar är att jämföra me en pms period!! Å borta är bara förnamnet för va de är, de har lurat i mig både de ena å andra som de tror har hänt. I början trodde ja ju stenhårt på allt de berättade, men ja har ju förstått me tiden att allt kan man inte tro på. Idag har ja jobbat min sista dag, å de va verkligen ledsamt att säga hejdå till alla mina söta tanter, det är verkligen ett jobb där man får extremt mycket tillbaka!!!

Så nu är de bara dags att ladda om för mig, inför imorrn, när mitt nya jobb börjari! Har ju ioförsig (tror inte stavas så, men de ä strunt samma) bara planeringsvecka den här veckan, men ändå, jag har jättemycket att göra. Hade tänkt att ja skulle ha koreograferat massa i sommar, men de har ju självklart inte blivit av, så de är bara att bita i de sura äpplet nu å koreografera ihop nåt som ja kan ha som startmaterial åt mina dansgrupper!! Plus att ja måste planera inför mitt vikariat som idrottslärare också, vilket är de ja är mest nervös för, men de ska nog gå bra!!!

Ne nu ska ja sluta babbla! Ni får ha de så extremt bra, saknar er verkligen! Å de va så synd att ja inte kunde hänga me Kajza, Maria o Moa igår, men ja hade jobbat hela dan, 11 timmar, å skulle upp å göra de idag me så ja var helt slutkörd. Men hoppas att ni hade en trevlig kväll! Vi får väl se om vi kan styra nån helg senare i höst å hitta på nåt ihop alla!

Pöss på er!!!

RHODOS BABY!

Hej mina gullebarn! <3

Nu har jag äntligen bokat resa till Rhodos! Åker redan nästa onsdag (13:e) och kommer hem igen den 27:e. Så det blir 2 veckor. Julie blir med mig, men åker hem efter första veckan. Och sen andra veckan så kommer Sara och Klara ner. :D PERFEKT! Ska bli såååå roligt!!

Men innan dess så har jag miljoner saker att göra, så lite stressad känner jag mig. Imorgon fyller min gammelmorfar år och övermorgon fyller mamma. (Det är jättesynd om mamma nu, hon ligger och är jättesjuk! Hon har fått njurbäcksinflammation =( Så för henne blir det inget firande iaf..)

På söndag redan så åker jag med Julie till Oslo. Vi flyger nämligen från Gardemoen. Så då har jag saker som ska ordnas innan. ska fixa skattekort, norskt personnr och ev. lämna in CV på ngra ställen.

Så jag måste typ packa resväskan nu! Och som ni alla vet så har jag ett litet problem när det gäller att packa, vill ju helst ha med mig allt jag äger och har.. får se hur det blir med övervikt denna gång!

Jag har ju förresten glömt att säga att jag fått boende i Oslo också! :D Jag och Sara flyttar in i en trea tillsammans med två av hennes killkompisar. Mitt & Saras rum är pyttelitet, men lägenheten är så snygg i övrigt så det gör inget! Ligger jättecentralt också, nära karl Johan! Lägger upp bilder på lägenheten när vi flyttat dit så ni får se! :) Det ska bli roligt faktiskt! Ni är hjärtligt välkomna att hälsa på såklart! ;)

Maria: Jag hatar att jag missar eran fest!! Du vet att jag absolut hade kommit annars! Jag tycker verkligen att det är jättetråkigt att jag missar den. :( Men jag hoppas att det blir jättebra ändå. Kommer bli svårt eftersom jag inte är där, men ni kan ju försöka iaf? ;)
Hanna: Nu äntligen, efter typ 2 månader (SRY!!), så har jag bränt alla bilder från Linköping. Förlåt för att jag är den drygaste människan på denna planet. Men nu ska jag skicka det till dig!
Evelina: Har inget speciellt att skriva till dig egentligen, så jag skickar över en kram! :)

Pusss på er mina fisar!

Dajän

En liten påminnelse:)

Hey:)
Tänkte bara påminna om att jag och mina två kompisar sara och kim har 20 års fest den 23 augusti! Det vore så sjukt roligt om ni kunde komma:) Då kan ni ju köra en helhelg i Öret...vore superkul:)
Puss!!
/A

RSS 2.0